Style Switcher

Predefined Colors

Word Donateur

Met uw bijdrage kunnen wij mensen in Peru een beter bestaan geven. U kunt u bijdrage overmaken naar: Stichting Steunfonds Wayquis Peru ABNA rekening NL02ABNA0518589781 o.v.v. bijdrage Peru. Alle beetjes helpen, dus elke donatie wordt enorm gewaardeerd! Donaties vanaf 100 euro leveren, tenzij je aangeeft dit niet te willen of anoniem schenkt, een vermelding op de site op! Verder is het sowieso de moeite om onze crowdfundingactie goed te bekijken. We proberen hiermee om het benodigde streefbedrag te behalen voor de uitbreiding van de zuivelmakerij. Dan kunnen we de opleidingen los trekken van de werkplaatsen en onze producten weer gaan verkopen. Wil je daarover op de hoogte worden gehouden meld je dan vrijblijvend aan en volg onze acties en evenementen. Wil je graag onze nieuwsbrief ontvangen geef dan vrijblijvend hier je gegevens door.

Vrijwilligerswerk in Peru

Lijkt het je leuk om jouw kennis en kunde te delen met Wayquis Peru? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Wij hebben altijd ruimte voor gemotiveerde vrijwilligers die tijdelijk in Querohuasi de handen uit de mouwen willen steken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Mocht je graag vrijwilligerswerk willen doen in Cuzco of interesse hebben in talencursussen met gastgezinnen dan kun je contact opnemen met Vrijwillig Peru in Nederland via www.vrijwilligwereldwijd.nl.

Vrijwilligerswerk in Nederland

Zou jij vanuit Nederland aan ons project willen bijdragen? Voor een paar uurtjes per maand kun je ons project al helpen bij o.a. fondsenwerving, voorlichting geven op scholen etc. Of bijdragen aan onze crowdfundingsactie! Neem contact op of hou onze site in de gaten… Cursus_wayquisperu

logo-anbi
button-doe-mee